BATMAN / MERKEZ - Segirkan Ortaokulu

Ara

Beraberindeki heyetle okulumuzu gezen Sn. Kurtaran, müdürümüz Ahmet Çıkar ve okulumuz öğretmenleriyle bir araya geldi.

Ara

Okul müdürümüz ve bazı öğretmenlerimizden oluşan heyet, desteklerinden ötürü sayın Geylani'ye teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediler.

Ara

Segirkan Ortaokulu'nda veli ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizle TED Batman Koleji kutlama etkinliklerine katıldık. Bu coşkuyu bizlerle paylaşan TED Batman Koleji idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Festival kapsamında düzenlenen film gösterimlerine yoğun ilgi vardı. Dört salonda 3 filmin gösterildiği festivalin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmen ve öğrenciyi karar alıp uygulayamayan edilgen bireyler olarak gören çağ dışı zil uygulamasından kurtuluşumuzun 3. Yılı kutlu olsun. Eğitimde ilerici, demokratik, çevre ve doğayla barışık uygulamaların artarak sürmesi dileğiyle.

Ekm

İl Müdürlüğümüz tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda Necmettin Erbakan MTAL ile karşılaşan Mavi Beyazlı ekibimiz ev sahibine 25-21 ve 25- 23' lük setlerle 2- 0 mağlup oldu. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ekibimiz aleyhine başta tecrübesiz çizgi hakemi olmak üzere yapılan bariz hatalar büyük bir talihsizlik olarak yorumlandı. Necmettin Erbakan MTAL'yi tebrik eder bundan sonraki müsabakalarda başarılar dileriz.

Ekm

14-23 Ekim arasında düzenlenen Batman Kitap Fuar'ını ziyaret ettik. Fuar alanını gezen öğretmen ve öğrencilerimiz, kitap standlarından beğendikleri kitapları satın aldılar.

Fuar alanında öğrencilerimize rehberlik eden ve onları yalnız bırakmayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.