BATMAN / MERKEZ - Segirkan Ortaokulu

Nis

Segirkan Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Okulun bahçesinde düzenlenen renkli etkinliklerle dolu törende öğrenciler, bayramın anlamını bir kez daha hissettiler.

Mrt

Okulumuz, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Geleneksel Ramazan Manileri yarışmasıyla öğrencilerin yaratıcılığını ve kültürel mirasa olan bağlılığını ön plana çıkardı.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenen Atatürk’e Mektup konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ait mektuplardan oluşan e-dergimiz yayında.

Kas

Öğrencilerimiz Batman Trafik Eğitim Parkını ziyaret etti.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nden Nergiz Taşkın tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik Tübitak bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusu Segirkan Ortaokulu’nda da sürdü. Türkçe öğretmeni Salih Arı ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kutlama programı okul bahçesinde gerçekleştirildi. Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak planlanan Atatürk’e Mektup yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Eyl

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)'da öğrencilerimiz büyük başarı gösterdiler. Segirkan Ortaokulundan toplam 16 öğrenci bursluluk sınavını kazandı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Öğrencilerimiz Batman Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kitap Okuma Noktasını ziyaret ettiler.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenledik. Mezun olan öğrencilerimize gelecek hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin yapmış oldukları resimlerden oluşan resim sergimizi açtık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Segirkan Ortaokulu ailesi olarak afetzedeler yararına gerçekleştirdiğimiz kermese başta öğrencilerimiz, velilerimiz, komşu okullarımız ve vatandaşlarımız tarafından yoğun bir katılım sağlandı. Etkinliklerimize katılan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Anasınıfımızda kitap misafiri etkinliği kapsamında Ayşe hocamız öğrencilerimize kitap okudu.

Mrt

Okulumuzun rehberlik servisi tarafından öğretmen ve velilerimize yönelik Deprem Psikososyal Destek Eğitimi verildi.

Mrt

Yıldızlar anasınıfımızın okuma saati.